Merzenich, Margret/Thier, Erika

Brot backen im Holzbackofen

Tradition, Anleitungen und Rezepte
128 S., 60 Farbfotos, 30 farbige Zeichng. Seiten,Kartoniert
9783818601010
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Traditional Products from the Wood-fired Oven Baking bread in the wood-fired baking oven, in line with the old traditions - regardless of whether you prefer a wood-fired or an electric oven, our experienced authors will help you with your home baking, with 60 traditional recipes and many tips from their own wealth of knowledge and experience: from oven-fresh farmer's bread and tarte flambé to braided yeast buns, cinnamon rolls and braided rolls. Additionally, you'll find out how to build your very own baking oven in the garden with the aid of detailed instructions.

Margret Merzenich war von Beruf Lehrerin. Sie war engagierte Mitarbeiterin im Arbeitskreis Brauchtum und Trachten des Hohenloher Freilandmuseums Schwäbisch Hall-Wackershofen. Erika Thier ist Meisterin der ländlichen Hauswirtschaft. Sie ist engagierte Mitarbeiterin im Arbeitskreis Brauchtum und Trachten des Hohenloher Freilandmuseums Schwäbisch Hall-Wackershofen.

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Autor Merzenich, Margret/Thier, Erika
Verlag Verlag Eugen Ulmer
ISBN 9783818601010
ISBN/EAN 9783818601010
Lieferzeit 5 Werktage (inkl. Versand)
Erfassungsdatum 28.04.2017
Einband Kartoniert
Format 1.2 x 21 x 15
Seitenzahl 128 S., 60 Farbfotos, 30 farbige Zeichng.
Gewicht 276